Årsgilde

Kom med til frivillighedsfagnørdernes årsgilde

På frivillighedsfagnørdernes årsgilde skal vi være sammen, og vi skal turde dele det svære. Der er højt til loftet og plads til. både at hygge sig, nørde igennem og danne nye bekendtskaber på kryds og tværs.

Ingerfair inviterer hver vinter til frivillighedsfagnørdernes årsgilde. Der vil være gode oplæg, som gør os klogere, og giver ny inspiration til hverdagen. Men det vigtigste er tiden til fordybelse i nørdede diskussioner, afprøvning af nye ideer og muligheden for at dele frustrationer og bekymringer i rollen som leder og koordinator af frivillige.

Årsgildet afholdes for første gang i starten af 2018. Nærmere informationer om dato og sted kommer senere.

 

Sådan kommer du med til frivillighedsfagnørdernes årsgilde

Du tilmelder dig årsgildet ved sende en tilmeldingsmail. Som STAMNØRD i frivillighedsfagnørdernes forum har du automatisk en plads på årsgildet. Som GÆSTENØRD kan du tilkøbe en plads for 2.500 kroner, eksklusive moms.

Ud over en plads på årsgildet får du som stamnørd forhåndsreserverede pladser på To Go seminar, 20% rabat på vores bøger og 3 timers gratis sparring med en Ingerfair-konsulent. Læs mere om ordningen og hvordan du kommer med i vores fagnørdede fællesskab.