Ekspertiser

Kortlægning af frivilliges motivation og trivsel

Få kortlagt dine frivilliges motivation og trivsel ved hjælp af en TRAVL-undersøgelse og få et unikt billede af dit frivilligmiljø.

Områderne undersøgelsen dækker er:
TRIVSEL: De klassiske psykisk arbejdsmiljøspørgsmål omkring bl.a. stress, helbred og mobning.
RAMMER: Gode spørgsmål til de frivilliges oplevelse af indflydelse, selvbestemmelse og arbejdstider.
ALTERNATIV VALUTA: Spørgsmål omkring gennemsigtighed i, hvem der får hvad og ’karrierevejene’ for frivillige i din organisation.
VÆRDIER: De relevante spørgsmål om, hvordan jeres værdier praktiseres ind af til.
LEDELSE: Vigtige spørgsmål om tydelighed i forventninger, samarbejdet med ansatte og leder.

Når du tilmelder dig, modtager du et link til vores TRAVL- undersøgelse. Det er en survey, der kortlægger det frivillige arbejdsmiljø dine frivillige oplever. På Årsgildet får du udleveret dine frivilliges besvarelser på undersøgelsen. Besvarelserne er dine, og du bestemmer selv, hvad du har lyst til at dele med andre. Du får mulighed for at sammenligne dine besvarelser med gennemsnittet blandt alle deltagene organisationer.

Vi vil gerne tale om, hvordan vi i fremtiden arbejder med at skabe et godt arbejdsmiljø for frivillige. Det er helt valgfrit, om du vil sende TRAVL-undersøgelsen ud til dine frivillige. Der kan være flere årsager til, at det ikke kan lade sig gøre. Vi opfordrer alle til at deltage i undersøgelsen, så vi kan starte en samtale om, hvordan vi i fremtiden arbejder med at skabe et godt arbejdsmiljø for frivillige.

Ønsker du at få lavet en TRAVL-undersøgelse af dit frivillig-miljø, henvender du dig til os her. Efterfølgende vil du modtager et link til TRAVL-undersøgelsen. Det er en survey, der kortlægger det arbejdsmiljø dine frivillige oplever. Vi sender et link til dig samt et følgebrev, som du kan dele med dine frivillige. Du er selv ansvarlig for at sende ud til dine frivillige.

Når undersøgelsen er udført modtager du en samlet kortlægningen af os af dit frivillig-miljø. De frivillige er anonyme i undersøgelsen, og du kan ikke se, hvem der har svaret hvad.

Ingerfair videregiver ikke informationer om jeres frivillige eller resultatet af jeres specifikke kortlægning. Når undersøgelsen er færdiggjort sletter vi alle organisationsspecifikke kortlægninger.

Hvis du deltager på Ingerfairs Årsgilde den 7. maj har du, uden beregning, mulighed for få lavet TRAVL-undersøgelsen af dit frivillig-miljø.

Vil du have mere inspiration om undersøgelser og analyse af frivillige indsats?

Kontakt Ingerfair

Foredrag, kurser, sparringsforløb eller noget helt fjerde? Tag endelig fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan understøtte dit arbejde med undersøgelser og analyse af en frivillig indsats.