Frivilligfagnørdernes Forum

Årsgildet er dagen for alle os seje mennesker, der nørder frivillighed

Det kan fra tid til anden være svært for dine kolleger at forstå din begejstring for arbejdet med frivillige. Det kan være, du sidder med oplevelsen af, at de tænker: ”Kan det virkelig være så svært”. Det er fedt at være fagnørd på frivilligområdet, men ofte lidt ensomt. Derfor inviterer Ingerfair til Årsgilde for frivilligfagnørder. Her møder vi hinanden på kryds og tværs til en dag, hvor vi både får ny inspiration og god tid til at sparre med hinanden, ideudvikle og fordybe os i frivilligheden.

Årsgilde 2019

Sådan kommer du med til frivillighedsfagnørdernes årsgilde

Du tilmelder dig årsgildet ved sende os en mail. Som STAMNØRD i frivillighedsfagnørdernes forum har du automatisk en plads på årsgildet. Som GÆSTENØRD kan du tilkøbe en plads for 1.950 kroner, eksklusive moms.

Ud over en plads på årsgildet får du som Stamnørd forhåndsreserverede pladser på to go-seminar, 20% rabat på vores bøger og 2 timers gratis sparring med en Ingerfair-konsulent. Læs mere om ordningen og hvordan du kommer med i vores fagnørdede fællesskab.

Praktisk information

TID: Den 23. maj 2019

STED: Musholm i Korsør

PRIS:

Som Stamnørd hos Ingerfairs kompetencegivende forum er det gratis at deltage. Læs mere om, hvordan du bliver Stamnørd her.

For ikke-stamnørder er prisen 1.950 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer:

  • Billet til konferencedagen
  • Efterfølgende festmiddag, vand, vin og øl