10+1 års jubilæum

Ingerfair er født i et baglokale til et kollektiv i oktober 2010. Sidste år kunne vi fejre 10 års jubilæum i indsatsen for at udvikle bæredygtige frivilligmiljøer i samarbejde med masse engagerede mennesker – ansatte såvel som frivillige – der ligesom vi, er optaget af at gøre en forskel i samfundet. Derfor vil vi gerne invitere dig til at fejre dagen sammen med os.

Dagen kommer til at indeholde to arrangementer:

 

Arrangementerne bliver holdt, hvor vi dagligt har til huse:
SoHo, Flæsketorvet 68, 1711 Kbh V

Tilmeldingerne til begge arrangementer er nødvendige, da pladserne er begrænsede.

BRUNCH OG BRAINSTORM KL 9-11.30 (kun for medlemmer af Netværket for Frivillig-fagnørder)

Med input fra jer Frivillig-fagnørder skal vi sammen drøfte, hvad vi skal være optaget af, i årene der kommer. For at starte snakkene har vi bedt kommunikation og-strategirådgiver, Birgitte Boesen fra BüroCPH om at afdække de udfordringer, en række toneangivende frivillige organisationer oplever, de står overfor lige nu.

ØLSMAGNING MED “PEOPLE LIKE US”, TAPAS OG SMALLTALK MED CARSTEN TERP BECK-HANSEN, ALTINGET CIVILSAMFUND, KL 15-17 (for alle)

Vi runder vores jubilæumsdag af med at invitere på tapas og ølsmagning, hvor People like us vil byde på smagninger af deres mange fatastiske øl – også den nye frivilligbajer nr. 3!
Alt sammen over en samtale mellem Carsten Terp Beck-Nilsson (afgående) redaktør på Altinget civilsamfund og Frederik C. Boll, stifter af Ingerfair. Her vil samtalen kredse omkring de historier, der er blevet fortalt om civilsamfundet, de historier som ikke er blevet fortalt, og om tankerne bag det nye medie Impact Insider, Carsten lancerer efter mange år som chefredaktør hos Altinget.

  • Ingerfair blev født i baglokale til et kollektiv, men hvor blev ideen til Altinget Civilsamfund født henne?
  • Er der håb (penge og frivillige) for fremtiden?
  • Både hos Ingerfair og Altinget har kortlægning af det psykosociale arbejdsmiljø i frivillige organisationer fyldt meget i det seneste år. Hvilke opdagelser, gode og dårlige, har Altinget gjort sig i forhold til dækning af området?
  • Carsten Terp Beck-Nilsson stopper snart på Altinget Civilsamfund. Hvilken historier har gjort mest indtryk på ham, og hvad kan han fortælle om sit nye eget medie Impact Insider?