Ingerfair - det er os, der kan det med de frivillige

Hvem er vi

 

Ingerfair blev født i 2010 i baglokalet til et kollektiv. Vi er bygget på en ide om at anerkende, at det kræver en særlig faglighed at arbejde med frivillige. Siden er det gået stærkt, og i dag har vi udviklet et stort fagligt univers omkring koordinering, involvering og ledelse af frivillige.

Vi foretrækker at beskrive os selv som et rock ’n’ roll-band for frivilligkoordinatorer, ansatte og frivillige, der har som opgave at involvere og lede frivillige. Vi er rebelske, og vi tør godt udfordre selvfølgeligheder og vanetænkning. Og ikke mindst ved vi, hvilken fantastisk og udfordrende opgave det er at motivere og koordinere det frivillige engagement.

Det er vores stærke overbevisning, at civilsamfundet og det frivillige arbejde er nøglen til en bedre fremtid. Derfor ønsker vi at styrke personer og organisationer, der involverer frivillige, i at blive endnu dygtigere til at rekruttere og lede frivillige. Og i det hele taget til at se frivilligheden som en strategisk vigtig ressource.

Har du gennem hele denne tekst siddet og tænkt: ”Ingerfair? Hvad betyder det?” Vi hedder Ingerfair, fordi vi gerne vil afspejle den kreativitet, forvirring og nysgerrighed, som civilsamfundet vækker i os mennesker.

Ingerfair er en virksomhed, der er uafhængig af offentlige tilskud eller faste donationer fra fonde.

Kontakt Ingerfair

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om vores arbejde, og hvad vi kan hjælpe med. Vi kommer gerne forbi til en kom kaffe, og vi vil også gerne høre mere om, hvordan I arbejder med frivillige i din organisation eller forening.

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores konsulenter eller medarbejdere.

Kontakt en konsulent eller medarbejder i Ingerfair

Frederik C. Boll

Frederik C. Boll – adm. direktør

Frederik er stifter og daglig leder af Ingerfair og Forlaget Ingerfair. Frederik varetager ofte ledelsen af organisationsudvikling og undervisningen på større uddannelsesforløb samt holder oplæg for ledergrupper. Frederik er den mest udgivne forfatter på området frivilligfaglighed både i Danmark og internationalt.

4084 7481
frederik@ingerfair.dk

Læs Frederiks CV her

Connect med Frederik på LinkedIN

Marie Baad Holdt

Marie Baad Holdt – chefkonsulent

Marie har knap 20 års erfaring i samarbejde med frivillige fra Danmark og England. Marie er specialiseret i frivillighed på ældreområdet og er en dygtig sparringspartner for organisationer, der står over for organisationsændringer. Marie er den foretrukne samarbejdspartner inden for kommunikation, kulturanalyse samt etablering af samarbejder mellem foreninger, virksomheder og kommuner.

5137 4036
marie@ingerfair.dk

Læs Maries CV her

Connect med Marie på LinkedIN

Julia Bjerre Hunt

Julia B. Hunt – chefkonsulent

”Frivillige fortjener god ledelse!” – det er Julias motto. Hun er en rutineret konsulent og underviser på kurser om ledelse af frivillige. Derudover er hun ekspert i konflikthåndtering og professionalisering af bestyrelsesarbejdet. Julia er kendt for sin bog Sådan leder du frivillige i forskellige situationer.

2619 4635
julia@ingerfair.dk

Læs Julias CV her

Connect med Julia på LinkedIN

DSC_0111

Maria Erngaard – kommunikationsmedarbejder

Maria er ansvarlig for marketing og kommunikation og er derudover Ingerfairs praktiske og administrative blæksprutte. Det er Maria, I skal have fat i, når I gerne vil tilmelde jer et af vores to go-seminarer eller kurser, hvis I har input til Ingerfairs podcast eller når I køber en af vores bøger.

2148 1675
maria@ingerfair.dk
Læs Marias CV her.

Connect med Maria på LinkedIN

Troels Broberg Carlander

Troels B. Carlander – chefkonsulent

Troels er en erfaren underviser, der tilrettelægger kurser og udviklingsforløb på et højt akademisk niveau uden at gå på kompromis med anvendelsen af praktiske redskaber. Troels er medforfatter på bogen Ledelse og involvering af frivillige i folkekirken og medudvikler af læringsspillet Teamleader.

6166 5272
troels@ingerfair.dk

Læs Troels’ CV her

Connect med Troels på LinkedIN

Line Lund Mikkelsen_web

Line Lund Mikkelsen – vidensmedarbejder

Line skaber ny viden om frivillighed og civilsamfund til os i Ingerfair og til alle jer. Hun er en ægte metodenørd, og noget af det første, hun skal, er at kortlægge frivilligkoordinatorens hverdag. Line er også ansvarlig for håndtering af kurser og afsendelse af bøger.

2248 9802
line@ingerfair.dk

Læs Lines CV her

Connect med Line på LinkedIN