Ingerfair - det er os, der kan det med de frivillige

Hvem er vi?

 

Ingerfair blev født i 2010 i baglokalet til et kollektiv. Vi er bygget på en ide om at anerkende, at det kræver en særlig faglighed at arbejde med frivillige. Siden er det gået stærkt, og i dag har vi udviklet et stort fagligt univers omkring koordinering, involvering og ledelse af frivillige.

Vi foretrækker at beskrive os selv som et rock ’n’ roll-band for frivilligkoordinatorer, ansatte og frivillige, der har som opgave at involvere og lede frivillige. Vi er rebelske, og vi tør godt udfordre selvfølgeligheder og vanetænkning. Og ikke mindst ved vi, hvilken fantastisk og udfordrende opgave det er at motivere og koordinere det frivillige engagement.

Det er vores stærke overbevisning, at civilsamfundet og det frivillige arbejde er nøglen til en bedre fremtid. Derfor ønsker vi at styrke personer og organisationer, der involverer frivillige, i at blive endnu dygtigere til at rekruttere og lede frivillige. Og i det hele taget til at se frivilligheden som en strategisk vigtig ressource.

Har du gennem hele denne tekst siddet og tænkt: ”Ingerfair? Hvad betyder det?” Vi hedder Ingerfair, fordi vi gerne vil afspejle den kreativitet, forvirring og nysgerrighed, som civilsamfundet vækker i os mennesker.

Ingerfair er en virksomhed, der er uafhængig af offentlige tilskud eller faste donationer fra fonde.

Kom med i Ingerfairs fællesskab af fagnørder

Vi samler frivillighedsfagnørder til årsgilde, to go-seminarer samt giver faglig inspiration og sparring. Skal du være en af vores stamnørder? Læs mere her.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan understøtte dit arbejde med frivillige?

Ingerfairs konsulenter kommer gerne forbi for at fortælle lidt mere om, hvad vi kan gøre for netop jer. Vores kompetencer spænder vidt, og vores overordnede mål handler om at skabe et stærkt civilsamfund gennem udvikling af kompetencer, stærke organisationer, ny viden og faglige netværk. Send os en mail, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Kontakt en konsulent eller medarbejder i Ingerfair

Frederik C. Boll

Frederik C. Boll – adm. direktør

Frederik er stifter og daglig leder af Ingerfair og Forlaget Ingerfair. Frederik varetager ofte ledelsen af organisationsudvikling og undervisningen på større uddannelsesforløb samt holder oplæg for ledergrupper. Frederik er den mest udgivne forfatter på området frivilligfaglighed både i Danmark og internationalt.

Marie B. Holdt

Marie Baad Holdt – chefkonsulent

Marie har knap 20 års erfaring i samarbejde med frivillige fra Danmark og England. Marie er specialiseret i frivillighed på ældreområdet og er en dygtig sparringspartner for organisationer, der står over for organisationsændringer. Marie er den foretrukne samarbejdspartner inden for kommunikation, kulturanalyse samt etablering af samarbejder mellem foreninger, virksomheder og kommuner.

Lasse F. Petersen

Lasse F. Petersen – konsulent

Lasse er 100 mtr. mester i den praktiske del af rekruttering og ledelse af frivillige, og så er han ophavsmanden bag DIT Skævinge og Klub Frivillig-konceptet, som han i 2015 vandt Kulturministerens Idrætspris for. Han er praktiker til fingerspidserne og har siden 14 års alderen været frivillig leder i mange forskellige projektor. Derudover har han de seneste fire år holdt over 130 oplæg i foreninger og organisationer med rekruttering og ledelse som emner.

Julia B. Hunt

Julia B. Hunt – chefkonsulent

”Frivillige fortjener god ledelse!” – det er Julias motto. Hun er en rutineret konsulent og underviser på kurser om ledelse af frivillige. Derudover er hun ekspert i konflikthåndtering og professionalisering af bestyrelsesarbejdet. Julia er kendt for sin bog Sådan leder du frivillige i forskellige situationer og er derudover medforfatter på Sådan rekrutterer du frivillige.

Maria Erngaard

Maria Erngaard – kommunikationsmedarbejder

Maria er ansvarlig for alt der har at gøre med kommunikation og marketing i Ingerfair. Så det er Maria du skal have fat i, når du har en kommentar til et facebookopslag, nyhedsbrevet eller vores podcast. Derudover er Maria en ægte koordineringsblæksprutte, som holder styr på kontoret og alle de ideer, som altid opstår i Ingerfair.

Troels B. Carlander

Troels B. Carlander – chefkonsulent

Troels er en erfaren underviser, der tilrettelægger kurser og udviklingsforløb på et højt akademisk niveau uden at gå på kompromis med anvendelsen af praktiske redskaber. Troels er medforfatter på bøgerne Ledelse og involvering af frivillige i folkekirken og Sådan rekrutterer du frivillige samt medudvikler af læringsspillet Teamleader.

Line L. Mikkelsen

Line L. Mikkelsen – vidensmedarbejder

Line skaber ny viden om frivillighed og civilsamfund til os i Ingerfair og til alle jer. Hun er en ægte metodenørd, og noget af det første, hun skal, er at kortlægge frivilligkoordinatorens hverdag. Line er også ansvarlig for håndtering af kurser og afsendelse af bøger.