Online kurser

Ingerfairs 3 typer af online undervisning

Ingerfairs onlineseminarer er blevet besøgt flere tusinde gange. På tværs af sektorer har både frivillige, frivilligledere, studerende, jobsøgende og pensionister været begejstrede for vores online-kurser.

Vores kurser er skræddersyede til dig, der har en travl hverdag som leder af frivillige, frivilligkoordinator eller på andre måder arbejder med frivillige i dit arbejde.

 

Vi tilbyder 3 typer af online undervisning:

shutterstock_282133748

Online kursusforløb af vores mest populære kurser

Ny som frivilligkoordinator
Ny som leder af frivillige
Sådan rekrutterer du de rigtige frivillige første gange

Det er kurser, der alle forløber over 4 kursusdage, og de er skræddersyet til dig, der har en travl hverdag som leder af frivillige, frivilligkoordinator eller på andre måder arbejder med frivillige i dit arbejde.

NGO Akademiet – et online klasselokale til din organisation

Få bygget et online-klasselokale til din organisation, så I kan tilbyde kompetenceudvikling – kompetent, hurtigt og praksisorienteret til jeres frivillige.

Online inspirationskurser

Hver uge har du mulighed for at deltage i et online inspirationskursus. Her får du praksisnære værktøjer, som du kan tage direkte med ud og bruge på din arbejdsplads, i din organisation eller forening.

Det er alle kurser, der er givtige for dig, der arbejder med frivillige på din arbejdsplads, i din organisation eller i din forening.

Ingerfairs bagkatalog af online inspirationskurser:

Den ekstraordinære frivillighed i ekstraordinære tider – Den svære samtale – Eventfrivillighed i Coronatider – Frivilliges arbejdsmiljø – Frivillige fra fem generationer – Frivilligkoordinering som faglighed – Frivilligstrategier – Hvor går grænsen mellem frivillige og ansatte? – Ledelsens betydning for den enkeltes trivsel – Mangfoldighed – mål eller middel? – Pas på de frivillige ildsjæle – Samfundets udvikling og nye former for engagement – Samskabelse i lokalsamfundet – Sådan bruger du de sociale medier til at engagere flere – Sådan rekrutterer du frivillige gennem lokalavisen

 

Ingerfairs bagkatalog af online kursusmoduler:

Konflikthåndtering – Ledelse af frivillige – Organizing – Rekruttering af frivillige