Praktikant i Ingerfair

Praktikant søges til efteråret 2021 til undersøgelse af de psykosociale arbejdsmiljøforhold, der er i samarbejdet mellem ansatte og frivillige!

Vil du blive klogere på det særlige samarbejde, der kan være mellem frivillige og lønnede medarbejdere i civilsamfundets mange organisationer? Er du skarp på dataindsamling, analyse og interviewteknik? Så er du måske den praktikant, vi leder efter i efteråret 2021.

Som praktikant i Ingerfair vil du blive en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for frivillighedsområdet. Du vil blive tilknyttet vores nuværende arbejde med at skabe viden og redskaber til at sikre et sundt psykosocialt arbejdsmiljø for både lønnede medarbejdere og frivillige.

Du vil få en kernerolle i vidensproduktionen om samspillet mellem frivillige og ansatte. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a. udvikling af undersøgelsesdesign, indsamling, analyse og formidling af data. Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med to medarbejdere, hvoraf den ene også vil fungere som din praktikvejleder.

Udover den konkrete vidensproduktionsopgave vil der være mulighed for, at du kan blive koblet på andre mindre kunderelaterede projekter og aktiviteter. Du vil i Ingerfair blive en del af en spirende og dynamisk arbejdsplads bestående af 6 medarbejdere, hvorfor du hurtigt vil komme helt ind i maskinrummet i vores arbejde.

 

Om dig:

Vi søger en person, der kan lide at arbejde med undersøgelsesdesign, dataindsamling og analyse. Vi forestiller os, at du læser på en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Du læser måske sociologi, psykologi, statskundskab eller arbejdslivsstudier.

 

De vigtigste kompetencer vi tænker, du har:

  • Stærke analytiske kompetencer
  • Erfaring og viden om kvalitative og kvantitative metoder
  • Hjjemmevant i Microsoft-pakken
  • Struktureret i dit arbejde

Det er ikke et krav, at du har et indgående kendskab til den frivillige sektor i Danmark, men det er en fordel.

 

Vi tilbyder:

Et spændende, udfordrende og udviklende praktikforløb i en dynamisk organisation, hvor du kan være med at arbejde for at skabe endnu bedre rammer i frivillige organisationer i Danmark. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med at arbejde i krydsfeltet mellem projektkoordinering, analyse såvel som formidling.

Du vil blive en del af et team af fagnørder, hvor der arbejdes energisk og grundigt med analyse og undersøgelser, men hvor der også sættes pris på vores gode kollegaskab og en hverdag med godt humør og højt til loftet. Opgaver bliver både løst selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, men der er altid plads til faglig sparring og spørgsmål. Vi lægger stor vægt på, at du får lov til at bruge og udvikle dine kompetencer, og at du får relevant erfaring med dig.

 

Praktiske vilkår for ansættelsen:

Ingerfair holder til på Vesterbro i København, nærmere bestemt SoHo, Flæsketorvet 68, 1711 København V. Som udgangspunkt starter praktikforløbet i august 2021, men opstart planlægges gerne i samarbejde med dig med hensyn til formaliteter, der må være til et praktikforløb fra universitetets side. Det er en fordel, hvis du kan starte senest d. 1. september 2021.

Det er muligt at søge deltidspraktik afhængig af dine ECTS-point, eller hvis det skal kombineres med et studiejob.

 

Sådan søger du og ansøgningsfrist:

Vi vil rigtig gerne modtage en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om, hvad du brænder for, og hvorfor du gerne vil i praktik hos os. Vi vil også gerne se dit CV, hvor du viser os, at du har erfaring (fra studiet eller andet studiejob) med de kompetencer, vi søger.

Der er ansøgningsfrist d. 5. april. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 15.

Send din ansøgning og CV til os på ingerfair@ingerfair.dk

Du er velkommen til at ringe eller skrive til projektkoordinator, Maria Erngaard Jensen, hvis du har spørgsmål – maria@ingerfair.dk, Tel 21481675

Du kan læse meget mere om Ingerfair og vores arbejde på ingerfair.dk

NGO LIfe arkiv

Du kan finde Ingerfairs arkiv med nyhedsbreve her. Artiklerne ligger også på siden, inddelt i forskellige kategorier.

God læselyst!