Praktikant i Ingerfair

Ingerfair søger en praktikant til forårssemesteret 2022 til undersøgelse af det gode generationsskifte i civilsamfundsorganisationer.

I Danmark er der mange frivillige organisationer, der de kommende år står over for et generationsskifte i deres lokalbestyrelser. Både store som små frivillige organisationer er afhængige af, at der forsat er et lokalt engagement, men meget peger på, at kommende generationer af frivillige ønsker at blive engageret på andre måder end dem, de tilbydes lige nu. Oveni dette er kommende generationer mindre end dem, der lige nu bemander foreningsbestyrelserne.

Vi søger i Ingerfair en praktikant, som vil arbejde sammen med os om at knække koderne til det vanskelige generationsskifte. En del af praktikken kræver, at du er skarp på dataindsamling og gerne både stærk inden for kvantitative og kvalitative metoder og analyser.  

Som praktikant i Ingerfair vil du blive en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for frivillighedsområdet. Du vil blive tilknyttet vores arbejde med at skabe viden om det næste generationsskifte i civilsamfundet.

Du vil få en kernerolle i vidensproduktionen om ovenstående udfordring. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte udvikling af undersøgelsesdesign, indsamling, kvantitativ- og kvalitativanalyse samt formidling af data. Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med Ingerfairs medarbejdere, og du vil få tilknyttet en praktikvært, som udover at være din sparringspartner, også vil afholde individuelle samtaler løbende i din praktikperiode, hvor vi i fællesskab kan planlægge dit forløb og støtte dit faglige såvel som personlige udbytte.

Udover den konkrete vidensproduktionsopgave vil der være mulighed for, at du kan blive koblet på andre mindre kunderelaterede projekter og aktiviteter. Du vil i Ingerfair blive en del af en spirende og dynamisk arbejdsplads bestående af syv medarbejdere, hvorfor du hurtigt vil komme helt ind i maskinrummet af vores arbejde.

 

Lidt om dig:

Vi søger en person, der kan lide at arbejde med undersøgelsesdesign, dataindsamling og analyse. Vi forestiller os, at du læser på en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse.

Her er de vigtigste kompetencer, vi forestiller os, at du har:

  • Stærke analytiske kompetencer
  • Erfaring og viden om kvalitative og/eller kvantitative metoder
  • Hjemmevant i Microsoft-pakken
  • Struktureret i dit arbejde

Det er ikke et krav, at du har et indgående kendskab til den frivillige sektor i Danmark, men det er en fordel.

 

Som praktikant i Ingerfair, kan vi tilbyde dig:

Et spændende, udfordrende og udviklende praktikforløb i en dynamisk organisation, hvor du kan være med til at arbejde for at skabe endnu bedre rammer i frivillige organisationer i Danmark. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med at arbejde i krydsfeltet mellem projektkoordinering, analyse såvel som formidling.

Du vil blive en del af et team af fagnørder, hvor der arbejdes energisk og grundigt med analyse og undersøgelser, men hvor der også sættes pris på vores gode kollegaskab og en hverdag med godt humør og højt til loftet. Opgaver bliver både løst selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, men der er altid plads til faglig sparring og spørgsmål. Vi lægger stor vægt på, at du får lov til at bruge og udvikle dine kompetencer, og at du får relevant erfaring med dig.

 

Det praktiske:

Ingerfair holder til på Vesterbro i København, nærmere bestemt Flæsketorvet 68, 1711 København V.

Som udgangspunkt starter praktikforløbet i februar 2022, men opstart planlægges gerne i samarbejde med dig med hensyn til de formaliteter, der må være ved dit praktikforløb fra studiets side. Det er en fordel, hvis du kan starte senest d. 15. februar 2022.

Det er muligt at søge deltidspraktik afhængig af dine ECTS-point, eller hvis der er et behov for at kombinere praktikken med et studiejob. Stillingen er ulønnet.

 

Er du vores nye praktikant?

Så send os dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om, hvad du brænder for, og hvorfor du gerne vil i praktik hos os.

Der er ansøgningsfrist til om med d. 22. november 2021. Vi holder ansættelsessamtaler d. 1. og 2. december i uge 48.

Send din ansøgning og CV til os på line@ingerfair.dk

Du er velkommen til at ringe eller skrive til Line Lund Mikkelsen, hvis du har spørgsmål – line@ingerfair.dk // 22489802

Du kan læse meget mere om Ingerfair og vores arbejde på ingerfair.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se hvordan en uge for vores nuværende praktikanter ser ud

Artikler

Dyk ned i alle de artikler vi har skrevet, og bliv klogere på vores arbejde.

KLIK OG LÆS