Rekruttering af frivillige

  • LÆR hvordan du i praksis udarbejder en rekrutteringsrutine, så du ved, hvem du gerne vil rekruttere til hvad og hvornår.
  • FORSTÅ de mange former for frivillighed, så du ser nye muligheder for at engagere mennesker i din organisation.
  • HØR hvilke motiver og barrierer nye frivillige kan have, så du designer opgaverne på den rette måde.
  • LÆR at skille din organisation ud fra mængden, så dine rekrutteringstiltag får succes.

 

På kurset, Rekruttering af frivillige får du redskaber til målrettet rekruttering og fastholdelse af de rigtige frivillige til din organisation

 

FRA BRANDSLUKNING TIL STRATEGISK REKRUTTERING

Mangel på frivillige fører ofte til brandslukning og fokus på at få nok engageret i stedet for at sikre, det er de rigtige frivillige til opgaverne. Det kan skabe interne udfordringer og ekstra arbejde i en allerede travl hverdag. Derfor får du på dette kursus redska- berne, der skal bruges til at målrette din rekruttering, så du får fat i de rigtige frivillige. På den måde får du opbygget en sund rutine for din rekruttering af frivillige.

 

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN, SÅ POTENTIELLE FRIVILLIGE SER DIN ORGANISATION

For at rekruttere frivillige skal det være tydeligt, hvad de frivillige får ud af at engagere sig. Derfor stiller vi på kurset skarpt på, hvad der gør, at din organisation skiller sig ud fra mængden, og hvordan du sikrer, at den målgruppe, du gerne vil rekruttere, får øjnene op for dig. Med konkrete rekrutteringsredskaber arbejder du på dagene med målgruppeanalyse og udarbejdelse af konkrete opslag.

 

UNDGÅ, AT DE FRIVILLIGE ENDER I INGENMANDSLANDET

En god rekrutteringsindsats er spildt, hvis der ikke bliver fulgt op på dem, der henvender sig. Desværre har mange nye frivillige en oplevelse af at være strandet i et ‘ingen- mandsland’, når de melder sig som frivillige. Derfor får du på kurset indblik i, hvordan du kan skabe et flow fra første kontakt med en ny frivillig, til vedkommende er engageret i organisationen og blevet en del af fællesskabet.

Praktisk information

TID
Dag 1: 25. oktober ´23 kl. 9.30-15.30
Dag 2: 26. oktober ´23 kl. 9.30-15.30
Dag 3: 15. november ´23 kl. 9.30-15.30

STED
SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V

HENT KURSUSBESKRIVELSE

PRIS
9.800 kr. ekskl. moms.
Prisen inkluderer forplejning af begge kursusdage

Hvis knappen ikke virker hos dig, så send i stedet en mail til stine@ingerfair.dk

TILMELDING
Efter du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail, hvor du får at vide, om du er optaget. Inden for 10 arbejdsdage modtager du en faktura. Det er først, når fakturaen er betalt, at du er endeligt tilmeldt. Betaler du ikke din faktura rettidigt, forbeholder vi os retten til at tilbyde din plads til en anden. Afmelder du dig senere end 30 dage inden kursusstart, refunderes 50% af kursusprisen. Afmelder du dig 14 dage inden, eller endnu tættere på, afholdelse, refunderes kursusbetalingen ikke.