Online inspirationsworkshop om digital undervisning d. 2. februar

Online inspirationsworkshop om digital undervisning (Gratis)

  • Få gode redskaber til digital formidling og planlægning af online undervisning

  • Bliv klogere på mulighederne med NGO Akademiet – din organisations online klasselokale til frivillige

  • Se hvilket udstyr, du kan bruge for at lave et livestudie med god lyd og flere kameravinkler

 

Hold din organisation kørende med digitale løsninger

Brug hjemmetiden på at styrke dine frivilliges kompetencer

Tiden med jeres frivillige er måske blevet mere knap i 2020, men dine frivilliges tid og engagement er ikke nødvendigvis blevet mindre. For at holde gang i jeres organisation eller forening, kan I med fordel bruge kræfter på at udvikle de frivilliges kompetencer mens de sidder hjemme.

Måske I har fået nye top-motiverede frivillige under corona-krisen? Så er det vigtigt at give dem en god introduktion til foreningen og de opgaver, som de skal varetage.

Det kan også være, at jeres frivillige har behov for et praksisorienteret kursus i, hvordan de kan håndtere deres opgaver digitalt, så foreningslivet og jeres vigtige arbejde ikke går i stå. På den måde kan I bruge den knappe fysiske tid med jeres frivillige på dialog og meningsfulde opgaver.

Med NGO Akademiet kan I få et klasselokale designet til netop jeres frivillige. Her kan I kombinere inspirationsoplæg og kurser fra Ingerfairs bagkatalog med specialproducerede kurser med enten jer eller en Ingerfair-konsulent foran kameraet.

 

Sådan opstiller du et livestudie

Det behøver ikke at være besværligt at komme i gang med at producere online kurser til dine frivillige. Med få greb kan du gå fra et kedeligt gråt webcamsbillede med masser af forstyrrelser til et professionelt livestudie. Vi viser dig et enkelt set-up med en god mikrofon, lys og et par iPhones, og viser dig hvordan du får det hele til at spille sammen. Vi viser også, hvordan du får dine frivillige med online – selv hvis de ikke er computerhajer.

 

Fra fysisk til digital facilitering

Den digitale undervisning er selvfølgelig ikke det samme som den fysiske udgave. Det er ikke dårligere – det er bare anderledes.

Digital undervisning kræver grundig planlægning og tilrettelæggelse af indholdet, så du kan føre dine frivillige godt igennem dine budskaber og ønskede læringsmål.

På denne workshop introducerer vi dig til alt fra forberedelse til, hvordan du strukturerer et manuskript og en teknisk drejebog – og så får du selvfølgelig en bid af alle de erfaringer vi har gjort os i løbet af 2020 i forhold til at skabe engagement og sikre, at deltagerne ikke mister koncentrationen.

Praktiske informationer

Sted
Workshoppen kommer til at foregå på Zoom.
Du vil modtage et mødelink, dagen inden workshoppen bliver afholdt

Dato
2. februar 2020, kl. 10.30-13.00

Pris
Gratis

Max antal deltagere på kurset
10 personer

VENTELISTE