Online kurser i et digitalt klasselokale

Online kurser i et digitalt klasselokale

Vi har bygget et digitalt NGO Akademi, hvor din organisation kan få oprettet jeres helt eget digitale klasselokale. Mere end 30 organisationer har allerede fået deres eget klasselokale.
Se et eksempel på et klasselokale her

Vi har både kurser i bagkataloget, og vi hjælper også jer med at få produceret jeres helt egne onlinekurser

Vi kan designe klasselokalet med alle de kurser, I har brug for, og vi kan løbende tilføje flere. Vi har et bredt udvalg i vores bagkatalog, og vi kan hjælpe jer med at tilpasse og optage jeres normale kurser, så de er klar til i en online udgave.

Vi har bl.a. hjulpet Red Barnet Ungdom, WeShelter, SOS Børnebyerne og Danmarks Naturfredningsforening med at lave deres egne kurser for frivillige om til online kurser. Vi kan hjælpe med alt fra et egnet studie, optageudstyr, sparring på tilrettelæggelse af online kurser mm.

Når klasselokalet er klart, sørger vi for, du får et tilmeldings-link til dine frivillige, introduktionsmaterialer og kontaktoplysninger til vores support. Så kan du invitere alle dine frivillige eller medarbejdere til at deltage i ét eller flere af de kurser, der ligger i jeres klasselokale.

Hos os betaler I kun for kurserne én gang. Nøglen til jeres klasselokale betaler i 1.100 kr. ekskl. moms for hvert halve år – uanset hvor mange kurser I har liggende i klasselokalet.

Billeder fra optagedag hos Red Barnet Ungdom

Skal din organisation have et digitalt klasselokale?

Download vores brochure og læs hvordan din organisation kommer i gang, find vores priser og se udvalget af vores online kurser.

GRATIS ONLINE-KURSUS

Se online-kurset om hvordan man skaber systematik i arbejder med det psykosociale arbejdsmiljø blandt lønnede medarbejdere i de frivillige organisationer.

Online-kurset varer 15 min.

Sådan bruger Red Barnet Ungdom det digitale klasselokale.

Typisk stillede spørgsmål og svar

Spørgsmål: Passer det, at ældre mennesker ikke kan eller vil deltage på online kurser?
Svar: Nej det passer ikke. Derimod er det vores erfaring, at hvis du sender en god guide sammen med linket til kursuslokalet, så skaber du tryghed i at komme på. Du kan f.eks. benytte vores guide

Spørgsmål: Hvornår skal man se sit kursus?
Svar: Lige når det passer dig. Jeres klasselokale i vores NGO Akademi er altid åbent og kurserne er altid tilgængelige. Faktisk er programmet så smart, at det altid kan huske, hvor du er nået til i et kursus.

Spørgsmål: Hvis der ikke lige er det kursus i jeres bagkatalog, vi søger, kan i så lave det?
Svar: Ja! Enten så kan vi lave det til jer, hvis det er inden for vores fagområder, og ellers kommer vi ud til jer med optageudstyr. Vi hjælper jer forinden med tilpasse jeres indhold, så det virker godt i et online format.