Foredrag der sætter tanker i gang

Få et indspark til jeres teamdag, konference eller repræsentantskabsmøde som sætter nye tanker i gang

 

  • Få en levende og inspirerende oplægsholder, som er hjemmevant foran et stort publikum, til at holde foredrag om frivillighed
  • Se jeres arbejde fra andre vinkler end dem, I plejer, og bliv opdateret på den seneste viden om frivillighed
  • Sæt fokus på et vigtigt emne, så I fremadrettet kan diskutere jeres muligheder

Vi leverer inspirerende foredrag om frivillighed, civilsamfund, organisationsudvikling og meget mere. Du kan enten vælge et af oplæggene nedenfor, eller kontakte os for at få et foredrag, der er skræddersyet til netop jeres behov.

KONTAKT INGERFAIR

Foredrag, kurser, sparringsforløb eller noget helt fjerde? Tag endelig fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan understøtte dit arbejde med frivillige.

Kontakt os og så aftaler vi sammen, hvordan vi går frem herfra.

Eksempler på foredrag om frivillighed

Samfundets udvikling og de seks typer frivillige

Når samfundet ændrer sig, ændrer frivillighed sig også. Forholder vi os til de krav, nye typer frivillige stiller, eller er det nærmere holdningen, at det er ‘de unges’ værdisæt, den er gal med? Med dette oplæg bliver du introduceret til 6 forskellige typer frivillige, så du bliver opmærksom på, hvad det kræver af dig og din forening at involvere, motivere og lede de nye typer frivillige.

Oplægget sætter fokus på den seneste viden om frivillighed og sætter spørgsmålstegn ved om, den måde, vi organiserer frivilligheden på, er tilpasset de mange forskellige måder, vi i dag vil involvere os på.

Læs vores artikler inden for emnet her.

Det sunde arbejdsmiljø i frivillige organisationer

I frivillige organisationer er der altid mere, man kan gøre for den vigtige sag eller målgruppe, man arbejder for.

Der er en stærk oplevelse af mening i arbejdet, og præcis derfor er det også vigtigt at tale om, hvordan man passer på sig selv og hinanden. For den stærke mening og det vigtige arbejde kan føre til stress og uklarhed om, hvad de vigtige prioriteringer er i organisationen.

Gennem oplægget trækker vi på vores nationale kortlægning af det psykosociale arbejdsmiljø i frivillige organisationer – vores undersøgelser af organisationer, som har fundet løsninger på travlhed og uklarhed omkring retning og prioriteringer.

Oplægget kommer også omkring, hvad der kendtegner et sundt psykosocialt arbejdsmiljø, og hvordan man kan arbejde med at skabe en systematik i arbejdet med at skabe et sundt psykosocialt arbejdsmiljø – også i en mindre frivillig organisation.

Læs vores artikler inden for emnet her.