Den tætte sparringspartner

Sparring med en Ingerfair konsulent

  • Stil skarpt på dine udfordringer med en der kender dine arbejdsopgaver.
  • Få en kompetent sparringspartner, som du kan vende problemstillinger fra dit arbejde med, så du kan gå til den med friske øjne.
  • Et fortroligt rum og en sparringspartner med et højt fagligt niveau, som er i øjenhøjde med din virkelighed.

 

Et sparringsforløb handler om, at din arbejdsdag skal blive nemmere, og at du når dine mål

Et godt sparringsforløb kræver en grundig forberedelse. Derfor bruger vi altid tid på at forstå din hverdag, og de mål du skal leve op til. Samtidig hjælper vi dig med at prioritere i dine opgaver og træffe de nødvendige beslutninger, når vi sammen afprøver nye ideer og håndtere dine frustrationer. På den måde lykkes du endnu bedre med dine arbejdsopgaver.

 

Bliv STAMNØRD og få gratis sparring

Som en del af vores forum for frivillighedsfagnørder tilbyder 2 timer* gratis sparring med én Ingerfair konsulent. For et årligt beløb kan du blive STAMNØRD, og ud over sparring får du adgang til særrabatter på bøger, du får fast plads på to go-seminarer og en billet til frivillighedsfagnørdernes årsgilde!

Se mere her.

*De to timer inkluderer eventuel forberedelsestid samt transporttid. Udgifter til transport er ikke inkluderet.

Sparring med en Ingerfair konsulent

Sådan går vi frem sammen med dig, så sparringen bliver fokuseret og handlingsdrevet

At vælge sparringspartner handler også om kemi mellem dig og sparringspartneren fra Ingerfair. Derfor er det første møde med os altid på vores regning.

Når du ringer (4084 7481) eller kontakter os via mail eller formularen herunder, aftaler vi sammen, hvordan vi går frem herfra.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Referencer

Det har vi blandt andet lavet som sparringspartnere i samarbejde med frivillige foreninger, organisationer eller kommunale institutioner:

Sparringspartner i udviklingen af frivilligpolitikker og strategier på friluftsområdet.

Friluftsrådet (2014 – 2015). Formålet med sparringsforløbet er at ruste Friluftsrådet til at hjælpe deres medlemsorganisationer til at udvikle frivilligpolitikker og strategier. Som ekstern konsulent hjælper Marie Friluftsrådet med at udvikle frivilligpolitikker og strategier for en testgruppe af Friluftsrådets medlemmer, der skal udbredes til resten af medlemmerne ultimo 2015.

Redning at kæntret projekt.

We Shelter (2013-2014). Gennem sparring med projektlederen på Netværksven, hjalp Marie med at analysere hvorfor projektet ikke havde rekrutteret det ønskede antal frivillige, og planlagde ny strategi for rekruttering og fastholdelse af frivillige.

 

 

Nye aktiviteter på plejecenteret

Ledelsen på Kildevæld Sogns Plejecenter vil gerne have nye typer frivillige engageret på plejecenteret, og blev inspireret af at høre om projektet Cocktail parties in care homes fra England, som vores konsulent, Marie, kendte til. Gennem et tæt sparringsforløb i 2014-2015, har Marie hjulpet plejecenteret med at arrangere sine egne cocktail parties for de ældre beboere.