Sparring og rådgivning

I Ingerfair finder du en kompetent sparringspartner.

Det kan være, du har brug for en ekstern rådgiver i et projekt, eller det kan være, en medarbejder eller leder har brug for sparring for at komme i mål med en opgave. Sparring og rådgivning er en vigtig del af vores arbejde, og vi hjælper med nysgerrige spørgsmål, øjne udefra og idéer til at komme rundt om en problemstilling.

 

Et sparringsforløb handler om, at din arbejdsdag skal blive nemmere, og at du når dine mål

Et godt sparringsforløb kræver en grundig forberedelse. Derfor bruger vi altid tid på at forstå din hverdag og de mål, du skal leve op til. Samtidig hjælper vi dig med at prioritere i dine opgaver og træffe de nødvendige beslutninger, når vi sammen afprøver nye ideer og håndtere dine frustrationer. På den måde lykkes du endnu bedre med dine arbejdsopgaver.

Vores sparring og rådgivning omhandler ofte arbejdsmiljø i frivillige organisationer eller undersøgelser, analyser og evalueringer af frivillighed.

 

Sådan går vi frem sammen med dig, så sparringen bliver fokuseret og handlingsdrevet

At vælge sparringspartner handler også om kemi mellem dig og sparringspartneren fra Ingerfair. Derfor er det første møde med os altid på vores regning.

Læs om Ingerfairs konsulenter, og vælg den konsulent, der matcher bedst dit arbejdsområde.
Hvis du er i tvivl om hvilken konsulent, du skal vælge, så skriv en mail til Stine Pagter, så matcher vi en konsulent til dig.

Vil du gerne høre mere om muligheden for sparring med en konsulent fra Ingerfair?

Ring til Frederik Boll på tlf 4084 7481 eller book et online- eller fysisk kaffemøde.