Netværk for Frivillig-fagnørder

Inspiration, Årsgilde og et fagligt fællesskab

At have ansvaret for at involvere og lede frivillige er et spændende job, men det kan være ensomt, hvis man sidder alene uden nogen til at drøfte udfordringer og nørde problemstillinger med. Derfor har vi skabt Ingerfairs kompetencegivende Netværk for Frivillig-fagnørder.

Det er her, medlemmerne i netværket og os i Ingerfair får nye indspark til vores arbejde, nørder frivilligheden og deler vores begejstring og frustrationer med hinanden.

Ingerfairs Netværk for frivillig-fagnørder er for alle – frivillige som ansatte – der koordinerer, leder eller på anden vis er involveret i udviklingen af frivilligmiljøer.

 

Som medlem af Netværket for Frivillig-fagnørder får du:

  • 2 gratis sparringtimer med en konsulent fra Ingerfair. Her kan du få sparring på en problemstilling eller andet, som du gerne vil have vores konsulent lægger ører til.
  • Gratis adgang til vores To go-seminarer, Det er morgenmøder kun for Frivillig-fagnørder, og de forløber fire gange om året i København og i Aarhus.
  • Gratis adgang på vores Årsgilde
  • Faglige artikler
  • 20% rabat på køb af vores bøger

I Netværket for Frivillig-fagnørder får du

Lige nu får du en gratis udgave af vores bog Frivilligkoordinering – Hvorfor og hvordan? (normalpris 278,-), når du bliver medlem af netværket.

2.495 kr. ex. moms om året

To go-seminarer

Klik og læs mere om de kommende To go-seminarer i Aarhus og København.

Årsgilde 14. september ´23

Kom med på Årsgilde 2023 – en dag for med medlemmer af Netværket for Frivillig-fagnørder

Hvis knappen ikke virker hos dig, så send i stedet en mail til stine@ingerfair.dk

Få en Ingerfair konsulent ud til dig