Årsgilde for Frivillig-fagnørder

Program følger …….

ÅRSGILDE ´24

STED OG TID
D. 5. september 2024 kl. 9.00-17.00 ( middag kl. 18.00)

Musholm, Musholmvej 100, 4220 Korsør

PRGRAM FØLER…

Som medlem i Netværk for Frivilligfagnørder har du automatisk sikret dig en gratis plads på Årsgildet, du skal dog stadig tilmelde dig på nedestående knap.

Er du ikke medlem af netværket, kan du købe en billet til dagen for 2.495 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer 12 mdr. medlemsskab i Netværk for Frivilligfagnørder.

Prisen inkluderer:

  • Billet til konferencedagen
  • Fuld forplejning hele dagen incl. en lækker 2-retters middag om aftenen med et glas vin/øl/vand til.

Hvis du ikke kan få tilmeldingsknappen til at virke, så send en mail til stine@ingerfair.dk.

Årsgildet er den årlige konference og fest for medlemmer af Netværk for Frivillig-fagnørder, der alle arbejder professionelt for og med frivillige

Du er sikkert til mange konferencer om frivillighed, hvor du ofte lytter en hel dag på ’eksperterne’, men Ingerfairs Årsgilde for Frivillig-fagnørder er anderledes. Her er det dig, der er blandt eksperterne på frivillighed – der er nemlig meget, vi kan lære af hinanden og udvikle sammen.

Derudover prioriterer vi, at der er god tid på Årsgildet, hvor du og de andre deltagere kan trække jer lidt tilbage og gå i dybden med en af jeres udfordringer, udvikle videre på en idé fra tidligere på dagen eller blot snakke løst og fast om det, der optager jer i jeres arbejde med frivillige.

Derfor skal du glæde dig mindst lige så meget til at møde en helt masse andre Frivillig-fagnørder.