Ingerfairs kursus i Frivilliges trivsel og psykosociale arbejdsmiljø

 

Undervisere på kurset:
Inge Vahlgren, konsulent i ingerfair og Line Lund Mikkelsen, analysekonsulent i Ingerfair.

  • Få indblik i perspektiver på frivilliges trivsel og motivation
  • Få redskaber til at arbejde systematisk med frivilliges trivsel
  • Få metoder til, hvordan du kan undersøge frivilliges trivsel og motivation

Har din organisation, lige som så mange andre, fokus på at fastholde frivillige uden at overveje, om de er de rette frivillige for din organisation, eller om involveringen af frivillige overhovedet skaber værdi?

 

Når fokus skifter fra fastholdelse til trivsel

I Ingerfair møder vi mange frivilligkoordinatorer og -konsulenter, som drømmer om ikke hele tiden at være den, der skal motivere de ’demotiverede’ frivillige, og vi ser organisationer, der holder fast i frivillige mest af alt, fordi der ikke er nogen til at tage over. Men vi ved, fra vores arbejde og undersøgelser vedrørende frivilliges trivsel og psykosociale arbejdsmiljø i NGO’er, at når fokus skifter fra fastholdelse af frivillige til fokus på trivsel, så opstår de sunde og meningsfulde frivillig-fællesskaber. Og de fællesskaber motiverer og inspirerer de frivillige til at holde fast i deres egen lyst til at gøre en forskel for de mennesker eller den sag, som organisation, de er frivillige i, arbejder for.

 

På kurset arbejder vi med frivilliges trivsel og deres psykosociale arbejdsmiljø

Du får bl.a. indblik i, hvordan du kan arbejde med den nyeste viden indenfor frivilliges trivsel, så du kan omsætte ’meningsfulde opgaver’, ’tillid’ og ’gennemsigtighed i beslutninger’ til konkrete tiltag i dit frivilligmiljø. På den måde kan du bruge din arbejdstid på de tiltag, der bedst motiverer og inspirerer jeres frivillige til at gøre en forskel.

Hvis du vil høre mere om kurset, så kontakt en af kursets to undervisere; Inge Vahlgren eller Line Lund Mikkelsen.

Praktisk information

STED
SoHo, Flæsketorvet 68, 1711 København V

Dag 1: 17. september ’24, 9.30-16.30
Dag 2: 18. september, 9.30-15.30
Begge dage morgenmad kl. 9.00

Hvis knappen ikke virker hos dig, så send i stedet en mail til stine@ingerfair.dk

PRIS: 

6.800 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer forplejning på begge kursusdage

TILMELDING:

Efter du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail, hvor du får at vide, om du er optaget. Inden for 10 arbejdsdage modtager du en faktura. Det er først, når fakturaen er betalt, at du er endeligt tilmeldt. Betaler du ikke din faktura rettidigt, forbeholder vi os retten til at tilbyde din plads til en anden. Afmelder du dig senere end 30 dage inden kursusstart, refunderes 50% af kursusprisen. Afmelder du dig 14 dage inden, eller endnu tættere på, afholdelse, refunderes kursusbetalingen ikke.