To Go-Seminarer for Frivillig-fagnørder

To go-seminarer skal skabe faglige fællesskaber

Hvert kvartal er vi værter ved et To go-seminar i København og i Aarhus for vores medlemmer i Netværket for Frivillig-fagnørder.

Vi ønsker, at To go-seminarerne kan være med til at skabe faglige fællesskaber på tværs af organisationer, derfor prioriterer vi samtaler, diskussioner og erfaringsudveksling højt på To go-seminarerne.

Er man interesseret i at snuse til det at være medlem i Netværket for Frivillig-fagnørder, kan man selvfølgelig få en gratis prøvegang på et To go-seminar.

Skriv til stine@ingerfair.dk, hvis du er interesseret i at få en gratis prøvegang på et To go-seminar.

Husk at både i København og Aarhus er der mulighed for at blive hængende og snakke færdig efter To go-seminariet. Der er kaffe på kanden, og lokalerne er altid booket frem til kl 12.

To go-seminar 16. November i Aarhus og 17. november i København

På dette To go-seminar vil Marie Baad Holdt tale om “Vejen ind i fællesskabet”.

Ny frivillig: “Hvorfor vil du ikke have mig som frivillig?”
Organisation: “Jamen, det vil jeg da!”
Ny frivillig: “Hvorfor gør du så ikke mere, for at få mig med i fællesskabet?”

Det er sjældent, jeg høre denne ordveksling mellem ny frivillig og forening, for i virkeligheden gør denne frivillige det, de fleste gør: de forsvinder igen uden at ytre et ord!

På dette To go-seminar ser vi på vejen ind i det frivillige fællesskab, hvorfor det for mange kan føles rigtigt svært at komme med, og hvad man som frivilligt fællesskab kan gøre for at sikre, de nyrekrutterede frivillige ikke forsvinder igen.

Med udgangspunkt i arbejdet som ekstern konsulent for Outsideren og Team Mod på Livet, giver chefkonsulent Marie Baad Holdt input til arbejdet med den gode start, og tager deltagerne med i en refleksion over, hvordan vi kan gøre det nemmere for nye frivillige at blive en del af fællesskabet.

To go-seminar I november

Sted d. 16. november
Marselisborgcenteret, P. P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus C
Kl. 8.30-10.00

Dørerne åbner kl 8.15, og vi serverer te, kaffe, vand og croissanter

 

Sted d. 17. november
SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V
Kl. 8.30-10.00

Dørerne åbner kl 8.15, og vi serverer te, kaffe, vand og croissanter

Hvis knappen ikke virker hos dig, så send i stedet en mail til stine@ingerfair.dk

Hvad er Ingerfairs To Go-seminarer?

Ingerfairs To go-seminarer er en del af vores kompetencegivende forum for Frivillig-fagnørder. Her får du et refleksionsrum, inspiration til arbejdet med frivillige og mulighed for at møde og sparre med andre, som arbejder med eller interesserer sig for frivillighed.

Læs mere om hvordan du bliver medlem af Netværket for Frivillig-fagnørder og få gratis adgang til vores To go-seminarer.

Er du interesseret i at få en gratis prøvegang på et To go-seminar, er du velkommen til dette. Skriv blot til stine@ingerfair.dk