To Go-Seminarer

To go-seminarer skal skabe faglige fællesskaber

Efter sommerferien og frem vil der være et To go-seminar i kvartalet, og det vil kun være for stamnørder. Er man interesseret i at snuse til det at være stamnørd, kan man selvfølgelig få en gratis prøvegang på et To go-seminar, men vi vil gerne gøre To go-seminarer til at være arrangementer kun for stamnørder.

Vi ønsker, at To go-seminarerne kan være med til at skabe faglige fællesskaber på tværs af organisationer. Derfor prioriterer vi samtaler, diskussioner og erfaringsudveksling højt på To go-seminarerne.

Husk at både i København og Aarhus er der mulighed for at blive hængende og snakke færdig efter To go-seminariet.

To go-seminar d. 2. februar i København og i Aarhus d. 3. februar 2021

Emnet for dette To go-seminar, som chefkonsulent i Ingerfair Marie Aad Holdt er underviser på, er Hvorfor er generationsskifter så svære?

Aldrende bestyrelser, der har siddet på posten i mange år, præger mange foreninger og organisationer. Ønsket fra dem er nye kræfter, men hvorfor er generationsskiftet så svært, og kan noget af svaret findes i den forskel, der er generationerne imellem? Det vil vi komme omkring på dette To go-seminar, hvor vi også ser på vejen til det gode generationsskifte.

Kommende To go-seminarer

D. 13. april, København
D. 15. april, Aarhus

To go-seminar

København:
D. 2. februar 8.30-10.00
SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V

Aarhus:
D. 3. februar 8.30-10.00
Marselisborgcenteret, P. P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus C

Der bliver serveret kaffe, te, vand og brød.

Tilmelding: 
To go-seminaret er gratis at deltage i for stamnørder, men tilmelding er nødvendig, da pladserne er knappe.

Hvad er Ingerfairs To Go-seminarer?

Ingerfairs To go-seminarer er en del af vores kompetencegivende forum for frivillighedsfagnørder / stamnørder. Her får du et refleksionsrum, inspiration til arbejdet med frivillige og mulighed for at møde og sparre med andre, som arbejder med eller interesserer sig for frivillighed.

Læs mere om hvordan du bliver stamnørd og får gratis adgang til vores To go-seminarer.

Er du interesseret i at få en gratis prøvegang på et To go-seminar, er du velkommen til dette. Skriv blot til stine@ingerfair.dk