To Go-Seminarer for stamnørder

To go-seminarer skal skabe faglige fællesskaber

Hvert kvartal er vi værter ved et To go-seminar i København og i Aarhus for vores stamnørder.

Vi ønsker, at To go-seminarerne kan være med til at skabe faglige fællesskaber på tværs af organisationer, derfor prioriterer vi samtaler, diskussioner og erfaringsudveksling højt på To go-seminarerne.

Er man interesseret i at snuse til det at være stamnørd, kan man selvfølgelig få en gratis prøvegang på et To go-seminar. Skriv til stine@ingerfair.dk, hvis du er interesseret i at få en gratis prøvegang på et To go-seminar.

Husk at både i København og Aarhus er der mulighed for at blive hængende og snakke færdig efter To go-seminariet.

To go-seminar d. 15. og 20. april

Den foranderlige frivillighed.
– hvordan bliver vores praksis påvirket af de forskellige forståelser af frivillighedsbegrebet, der er i vores organisation.

 

Vi skal forsøge at komme nærmere, hvad vi ved om frivillighed, men vi skal også se på, hvordan vi ved noget om frivillighed.

Vi skal bl.a. diskutere, hvordan forandringer i frivillighedsbegrebet har betydning for, at vi i dag oplever en stigende opmærksomhed på at få udsatte og sårbare grupper med i de frivillige fællesskaber. Vi dykker også ned i, hvordan vores forståelse af frivillighedsbegrebet får betydning for vores daglige kommunikation med frivillige, ledelse og rekruttering.

To go-seminar I april

Sted d. 15. april
Marselisborgcenteret, P. P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus C
Kl. 8.30-10-00

Dørerne åbner kl 8.15, og vi serverer te, kaffe, vand og croissanter

 

Sted d. 20. april
SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V
Kl. 8.30-10.00

Dørerne åbner kl 8.15, og vi serverer te, kaffe, vand og croissanter

 

Tilmelding: 
To go-seminaret er gratis at deltage i for stamnørder, men tilmelding er nødvendig.

Hvad er Ingerfairs To Go-seminarer?

Ingerfairs To go-seminarer er en del af vores kompetencegivende forum for frivillighedsfagnørder / stamnørder. Her får du et refleksionsrum, inspiration til arbejdet med frivillige og mulighed for at møde og sparre med andre, som arbejder med eller interesserer sig for frivillighed.

Læs mere om hvordan du bliver stamnørd og får gratis adgang til vores To go-seminarer.

Er du interesseret i at få en gratis prøvegang på et To go-seminar, er du velkommen til dette. Skriv blot til stine@ingerfair.dk