Netværk for Frivillig-fagnørder

Ingerfair er født i et baglokale til et kollektiv i oktober 2010. Sidste år kunne vi fejre 10 års jubilæum i indsatsen for at udvikle bæredygtige frivilligmiljøer i samarbejde med masse engagerede mennesker – ansatte såvel som frivillige – der ligesom vi, er optaget af at gøre en forskel i samfundet. Derfor vil vi gerne invitere dig til at fejre dagen sammen med os.

Klik, læs mere og tilmeld dig dagen.

Inspiration, Årsgilde og et fagligt fællesskab

At have ansvaret for at involvere og lede frivillige er et spændende job, men det kan være ensomt, hvis man sidder alene uden nogen til at drøfte udfordringer og nørde problemstillinger med.

Derfor har vi skabt Ingerfairs kompetencegivende forum til alle Frivillig-fagnørder, også kaldet stamnørder. Det er her, vi får nye indspark til vores arbejde, nørder frivilligheden og deler vores begejstring og frustrationer med hinanden.

Ingerfairs Netværk for frivillig-fagnørder er for alle – frivillige som ansatte – der koordinerer, leder eller på anden vis er involveret i udviklingen af frivilligmiljøer.

Som medlem af netværket får du gratis adgang til vores To go-seminarer, der er morgenmøder kun for Frivillig-fagnørder, og de forløber fire gange på et år i København og i Aarhus. Du modtager faglige artikelserier og online inspirationskurser, du kommer gratis med på vores Årsgilde, og så får du 20% på køb af vores bøger.

I Netværket for Frivillig-fagnørder får du

2.495 kr. ex. moms om året

To go-seminar i efteråret 2021

Klik og læs mere om efterårets To go-seminarer i Aarhus og København

Årsgilde 2022

Kom med på Årsgilde 2022 – en dag for med medlemmer af Netværket for Frivillig-fagnørder

Få en Ingerfair konsulent ud til dig