Frivillighedsfagnørdernes forum

At have ansvaret for at involvere og lede frivillige er et spændende job, men det kan være ensomt, hvis man sidder alene uden nogen til at drøfte udfordringer og nørde problemstillinger med.

Derfor har vi skabt Ingerfairs kompetencegivende forum til alle frivillighedsfagnørder. Det er her, vi får nye indspark til vores arbejde, nørder frivilligheden og deler vores begejstring og frustrationer med hinanden.

Ingerfairs kompetencegivende forum for frivillighedsfagnørder er for alle – frivillige som ansatte – der koordinerer, leder eller på anden vis er involveret i udviklingen af frivilligmiljøer.

Sparring

Inspiration, årsgilde og et fagligt fællesskab

I Ingerfair kæmper vi for, at arbejdet med frivillige anerkendes som den særlige faglighed, det er. Derfor har vi siden vi startede i 2010 tilbudt alle at være en del af vores kompetencegivende forum i form af gratis adgang til faglige artikler og vores to go seminarer.

Det vil forsat være gratis.

Men vi ved, der er en stor gruppe af særligt passionerede fagnørder, der vil have mere. Derfor udvider vi dine muligheder for at nørde frivillighed med et årsgilde, faste pladser på vore to go-seminarer og gode rabatter på Forlaget Ingerfairs bøger og produkter.

Priser for frivillighedsfagnørdernes forum

Som Stamnørd får du

1.950 kr. eksklusiv moms om året

Som Gæstenørd får du

0 kr. om året

Som gæstenørd skal du ikke tilmelde dig. Du kan frit benytte dig af de ovenstående tilbud, og hvis du vil have sparring eller vil med til frivillignørdernes årsgilde betaler du blot en særskilt pris for dette.

Få en Ingerfair konsulent ud til dig