Marie Baad Holdt

Marie Baad Holdt

 

Marie Baad Holdt

Partner og chefkonsulent i Ingerfair

E: marie@ingerfair.dk
M: 5137 4036

Mit primære arbejdsområde

Jeg er sparringspartner i organisationer, der står overfor en organisationsændring, eller som har fået midler til et nyt projekt, som de skal i mål med. Derudover holder jeg oplæg og kompetenceudvikler ansatte og frivillige både i små foreninger og store landsdækkende organisationer, samt i kommuner og fagforeninger.

 

Det er jeg mest optaget af for tiden

Jeg er meget optaget af, hvad der motiverer mennesker til at engagere sig. Til dette har jeg særlig fokus på de fem generationer, vi møder i frivilligheden, fordi det er vigtigt, at vi ikke behandler alle ens. Min viden om hvad der motiverer eller demotiverer ift. det frivillige engagement, bruger jeg både, når jeg underviser organisationer og kommuner i, hvordan de kan blive bedre til at rekrutterer frivillige mere målrettet men også, når jeg understøtter organisationer i at kommer i mål med et projekt eller en organisationsændring. Derudover er jeg meget interesseret i hvilke tendenser og trends, der påvirker frivilligheden nu og i fremtiden, og hvordan organisationer stadig kan være relevante om 10 år.

 

Min baggrund for at være i Ingerfair

Jeg har arbejdet med frivillighed i over 20 år i forskellige organisationer og været en del af Ingerfair siden 2013. I alle årene har jeg været frivillig i forskellige organisationer samt siddet i div. bestyrelser.

Jeg er uddannet inden for marketing og kommunikation, og troede i sin tid, at jeg skulle arbejde på et reklamebureau. På et tidspunkt kom jeg dog i praktik i en NGO og fandt ud af, at det var arbejdet med udvikling af frivillighed, der skulle være mit arbejdsfelt. Jeg tog min viden om marketing og kommunikation med mig og brugte denne som vigtige byggeklodser i mine efterfølgende samarbejder mellem frivillige og ansatte.

Jeg har i 13 år arbejdet med frivillighed i forskellige NGO´er i London, og mine erfaringer der fra har jeg taget med mig ind i Ingerfair.

Jeg finder inspiration til arbejdet både fra udlandet og i Danmark og følger med i alt, der kan påvirke menneskers lyst til at engagere sig.

Læs de nyeste artikler af Marie Baad Holdt