Udvikling af lokalafdelingernes bestyrelser

 

Dette todags-kursus, hvor du får redskaber til at facilitere bestyrelsesudviklingen, er målrettet dig, der er ansat til at understøtte og udvikle lokale afdelingsbestyrelser i din organisation.

Rollen som organisationens forenings- eller udviklingskonsulent er spændende og udfordrende, men der kan være mange forventninger til dit arbejde med at understøtte og styrke de lokale afdelinger rundt omkring i landet.

Du skal på samme tid balancere mellem organisationens strategiske prioriteringer med den lokale bestyrelses lyst og mulighed for at udvikle lokalafdelingen, mens hovedkontoret ofte arbejder i et hurtigere tempo end de lokale afdelinger, og ny tiltag risikerer at skabe frustrationer lokalt.

På dette kursus får du et overblik over, hvilke muligheder du har som konsulent for at drive udviklingsprocesser i lokale afdelinger, der kan få bestyrelserne med.

Du får redskaber til at facilitere workshopper og processer, så du kan understøtte de lokale bestyrelser i at implementere de nye tiltag, organisationen gør.

Opgaven i at skabe velfungerende lokalafdelinger kan være udfordret af, at det ikke længere er en nem opgave at finde frivillige til at bemande den lokale bestyrelse. På kurset får du derfor også metoder og tilgangen til at understøtte bestyrelser i selv det at rekruttere frivillige.

 

PROGRAM

  • Pligt eller lyst? Hør hvordan foreningsdemokratiet udvikler sig, og hvad kommende generationer af frivillige forventer af din organisation.
  • Din rolle og valg af position som konsulent kan afgøre, om vi får bestyrelsen med ”ombord”.
  • Den velfungerende bestyrelse kommer i flere udgaver – sådan planlægger og faciliterer du dialogen, om hvilken type bestyrelse, lokalafdelingen ønsker at være.
  • Fremtidens organisering banker på døren, men de fleste bestyrelser vil gerne gøre det, de plejer. Hør hvordan de løser denne udfordring i andre organisationer.
  • Rekruttering til bestyrelsen – sådan hjælper du bestyrelsen til at skabe en systematik i deres rekrutteringsarbejde.

Praktisk information

TID OG STED
Dag 1: 5. november ’24. kl. 9.00-15.30
Dag 2: 6. november ’24. kl. 9.00-15.30

SoHo, Flæsketorvet 68, 1711 København V

TID OG STED
Dag 1: 4. februar ’25. kl. 9.00-15.30
Dag 2: 5. februar ’25. kl. 9.00-15.30

LynFabrikken, Vestergade 49B, 8000 Aarhus C

PRIS
6.800 kr. ekskl. moms.
Prisen inkluderer forplejning af begge kursusdage

Hvis knappen ikke virker hos dig, så send i stedet en mail til stine@ingerfair.dk

TILMELDING
Efter du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail, hvor du får at vide, om du er optaget. Inden for 10 arbejdsdage modtager du en faktura. Det er først, når fakturaen er betalt, at du er endeligt tilmeldt. Betaler du ikke din faktura rettidigt, forbeholder vi os retten til at tilbyde din plads til en anden. Afmelder du dig senere end 30 dage inden kursusstart, refunderes 50% af kursusprisen. Afmelder du dig 14 dage inden, eller endnu tættere på, afholdelse, refunderes kursusbetalingen ikke.

SE GRATIS ONLINE-KURSUS

Er du nysgerrig på udvikling af bestyrelser?
Lige nu kan du gratis se vores korte online-kursus om; Hvordan man skaber en velfungerende bestyrelse.

TRYK HER OG SE KURSET

Har du problemer med at få online-kurset til at virke, så se vores guide her (KLIK).