Stine Pagter

Stine Pagter

 

Stine Pagter

Kommunikationsansvarlig og grafiker

E: stine@ingerfair.dk
M: 6168 6117

Mit primære arbejdsområde

Jeg står for den primære kommunikation ud af huset, så alt hvad der hedder nyhedsbreve, kampagner og kommunikation via vores website, tager jeg mig af.

Desuden søger jeg for at det praktiske i forbindelse med vores kurser, To go-seminarer og Årsgildet. Og så er jeg jo grafisk designer og tager mig på den baggrund også af alle grafiske opgaver i forbindelse med vores bogudgivelser, spildesign og des lige.

 

Min baggrund for at være i Ingerfair

Jeg er uddannet grafisk designer og har igennem de sidste mange år arbejdet med grafiske og administrative opgaver for både offentlige og private virksomheder. På baggrund af det har jeg oparbejdet en god æstetisk sans samt en næse for at få alt det praktiske omkring en opgave – om den så er kreativ, kommunikativ eller administrativ – til at spille.