Emilie S. Grønning

Emilie Grønning, juniorkonsulent

 

Emilie S. Grønning

Juniorkonsulent

E: emilie@ingerfair.dk

Mit primære arbejdsområde

Jeg arbejder indenfor vidensproduktion og analyse, hvor jeg laver undersøgelser om- og omkring frivilligheden. I dette arbejde anvender jeg både kvalitative og kvantitative metoder, sommetider i kombination. Jeg finder det spændende at arbejde med metoderne, samt med hvordan man kan designe undersøgelser, der passer bedst muligt til den ’type’ viden, man søger.

 

Det er jeg mest optaget af for tiden

For tiden er jeg optaget af de forskellige generationer, der findes i frivilligheden, og af hvordan disse ligner- og adskiller sig fra hinanden. Mens generel teori på generationsområdet udpensler visse forskelle og ligheder mellem generationerne, har vi i Ingerfair sat os for at blive klogere på, hvorvidt og hvordan disse gør sig gældende indenfor frivilligheden. Jeg er optaget af, hvordan denne viden kan formidles til organisationer og være brugbar i fx arbejdet med rekruttering af nye frivillige.

 

Min baggrund for at være i Ingerfair

Jeg har en bachelor i sociologi fra Københavns Universitet. Gennem denne har jeg tilegnet mig metodiske kompetencer samt erfaring med at bruge disse i undersøgelser og analyser af vores samfund, og menneskene i det.

Derudover har jeg været frivillig i foreningslivet, som gymnastiktræner, gennem min folkeskole- og gymnasietid, og senere været frivillig i studiecafeen på universitetet.