Line Lund Mikkelsen

 

Line Lund Mikkelsen

Analysekonsulent

E: line@ingerfair.dk
M: 3126 4410

Mit primære arbejdsområde

Jeg arbejder indenfor vidensproduktion og analyse, hvor jeg laver undersøgelser om og omkring frivilligheden samt evalueringer af frivilligdrevne indsatser. Til dette anvender jeg både kvalitative og kvantitative metoder. Jeg kan lide at kombinere metoderne og designe en undersøgelse, så metoden passer til den ’type’ viden, der er behov for i den givne evaluering eller undersøgelse.

 

Det er jeg mest optaget af for tiden

Jeg er optaget af samspillet mellem frivillige og medarbejdere, og hvordan man får dette til at gå op i en højere enhed. Parterne kan komme med forskellige dagsordner, hvilket kan være problematisk. Netop der, er det vigtigt for mig at bidrage med viden til at skabe et bedre samarbejde, fordi et godt samarbejde øger arbejdsglæden hos både frivillige og ansatte.

 

Min baggrund for at være i Ingerfair

Jeg er Cand.scient.soc fra Københavns Universitet med specialisering inden for Viden, politik og organisation. Jeg har opbygget en bred forståelse for civilsamfundets mangfoldige organisationer og foreninger siden min ansættelse hos Ingerfair i 2018, i første omgang som studerende og nu som fastansat vidensmedarbejder.

Derudover har jeg altid været en del af foreningslivet, både som barn i den lokale håndboldklub, med Operations Dagsværk i gymnasietiden og nu i Mellemamerika Komitéen, der laver udviklingsarbejde i Mellemamerika.