Inge Vahlgren

Inge Vahlgren

 

Inge Vahlgren

Konsulent

E: inge@ingerfair.dk
M: 6060 9102

Mit primære arbejdsområde

Jeg arbejder med kompetenceudvikling i organisationer og på vores frivilligkoordinatoruddannelse. Derudover arbejder jeg med projekter, hvor vi undersøger frivilliges trivsel og ansattes arbejdsmiljø og rådgiver om mulige veje at gå for organisationerne.

 

Det er jeg mest optaget af for tiden

Jeg er lige nu mest optaget af den rolle som ansatte i organisationerne har, både i forhold til de frivillige og til udviklingen af frivilligheden.  Derudover glæder jeg mig til opstart af vores nye uddannelse til Frivillighedskonsulenter, hvor jeg som underviser kan trække på min erfaring og min uddannelsesbaggrund i organisatorisk læring.

 

Min baggrund for at være i Ingerfair

Jeg har blandt andet en baggrund som organisationskonsulent på Ungdomsøen og Roskilde Festival, hvor jeg har arbejdet med udvikling af frivilligheden. Det har gjort mig helt vild nysgerrig på de dilemmaer, der opstår i organisationer, som både har ansatte og frivillige.

Tidligere har jeg arbejdet med organisatorisk læring i den finansielle sektor, og så har jeg en lang erfaring som frivillig bl.a. som frivilligansvarlig på Gutter Island Festival og som frivillig teamleader for Team Frivilligudvikling på Roskilde Festival.

Læs de nyeste artikler af Inge Vahlgren

Hvordan bliver jeg, som ny frivillig, en del af holdet?