Inge Vahlgren

Inge Vahlgren

 

Inge Vahlgren

Konsulent

E: inge@ingerfair.dk
M: 6060 9102

Mit primære arbejdsområde

Mit arbejdsområde er trivsel og arbejdsmiljø i frivillige organisationer, og jeg er i den forbindelse ofte med i længerevarende projekter og processer, hvor vi undersøger frivilliges trivsel og ansattes arbejdsmiljø og er sparringspartner om mulige veje at gå for organisationerne

Jeg arbejder også med kompetenceudvikling i organisationer og underviser på Ingerfairs Frivilligkoordinatoruddannelse og Frivilligkonsulentuddannelse. Derudover udvikler og faciliterer jeg workshops og holder oplæg.

 

Det er jeg mest optaget af for tiden

Jeg er lige nu ret optaget af begrebet frivillighed; hvordan det måske begrænser mulighederne for, hvad man kan få øje på, at man kan deltage i, og hvordan man kan deltage, når det bliver kaldt frivillighed.

Og så har mine erfaringer fra organisationer, der involverer frivillige, har gjort mig helt vildt nysgerrig på de dilemmaer, der kan opstå i organisationer, som både har ansatte og frivillige.

 

Min baggrund for at arbejde som konsulent i Ingerfair

Inden jeg startede som konsulent i Ingerfair i 2021, har jeg arbejdet som organisationskonsulent og projektleder på Ungdomsøen og på Roskilde Festival. Begge steder har fokus været på udvikling af engagement og organisering af frivilligheden samt på rekruttering, rammer & vilkår og udvikling af engagementsformer.

Jeg er uddannet i den finansielle sektor og har arbejdet med organisatorisk læring og HR-udvikling samme sted i 20 år. De erfaringer jeg har med fra arbejdet med bl.a. kompetenceudvikling, effektmåling, on-boarding, employer branding, facilitering og undervisning har jeg kunnet omsætte til den frivillige kontekst via min egen erfaring som frivillig.

Og netop som frivillig har jeg i en del år engageret mig i mine børns daginstitution og spejderkorps. Siden 2011 har jeg været frivillig i event og festival sammenhænge, først i Copenhagen Volunteers og som frivillig teamleder for Team Frivilligudvikling på Roskilde Festival. Den dag i dag, er det stadig festivalfrivilligheden jeg er engageret i, nu også som en del af styregruppen for Gutter Island Festival.