Ingerfairs Faste kurser

Få det meste ud af et kursus eller kursusforløb for dig, dine kolleger, frivillige eller medlemmer

  • I Ingerfair tilbyder vi både åbne kurser, hvor alle kan deltage og specieldesignede kurser, som tilpasses din organisation.
  • Vi leverer både dagskurser og længere forløb, som giver dig og dine kollegaer praksisnære værktøjer og den seneste viden om frivillighed.
  • Du vil altid blive mødt af en eller flere drevne konsulenter med praksiserfaring på det område, som de hver især underviser i.

 

En af vores styrker er, at vi har uddannet og rådgivet mange forskellige slags foreninger, frivillige organisationer samt kommunale institutioner.

Vi kender til udfordringerne i arbejdet med frivillige, og vi kender løsningerne. Når vi laver åbne kurser såvel som kurser til én organisation eller forening, bruger vi altid tid på at skræddersy det til deltagerne. Derudover sætter vi altid tid af på dagen til, at vores modeller og redskaber oversættes til deltagernes praksis. På den måde er du sikker på, at kursets indhold bliver omsat til køreklare planer.

Når du vælger Ingerfair, er du sikker på en professionel samarbejdspartner, der ved, hvad det vil sige at arbejde med frivillige.