Ingerfairs Faste kurser

Få det meste ud af et kursus eller kursusforløb for dig, dine kolleger, frivillige eller medlemmer

  • I Ingerfair tilbyder vi både åbne kurser, hvor alle kan deltage og specieldesignede kurser, som tilpasses din organisation.
  • Vi leverer både dagskurser og længere forløb, som giver dig og dine kollegaer praksisnære værktøjer og den seneste viden om frivillighed.
  • Du vil altid blive mødt af en eller flere drevne konsulenter med praksiserfaring på det område, som de hver især underviser i.

 

En af vores styrker er, at vi har uddannet og rådgivet mange forskellige slags foreninger, frivillige organisationer samt kommunale institutioner.

Vi kender til udfordringerne i arbejdet med frivillige, og vi kender løsningerne. Når vi laver åbne kurser såvel som kurser til én organisation eller forening, bruger vi altid tid på at skræddersy det til deltagerne. Derudover sætter vi altid tid af på dagen til, at vores modeller og redskaber oversættes til deltagernes praksis. På den måde er du sikker på, at kursets indhold bliver omsat til køreklare planer.

Når du vælger Ingerfair, er du sikker på en professionel samarbejdspartner, der ved, hvad det vil sige at arbejde med frivillige.

Ny uddannelse for frivilighedskonsulenter. Måske er den noget for dig?

Kompleksiteten i rollen som konsulent stiger i de store frivillige organisationer og kommuner. Der er høje krav til frivillighedskonsulentens evne til at arbejde indad i egen organisation, håndtere samskabende processer med mange aktører og designe flere (og nye) engagementsmuligheder.

Vores kommende uddannelse er praksisnær, og over 6 dage kommer du bl.a. omkring:

  • Konsulentens mange roller og positioner i egen organisation og eget team
  • Etablering af fællesskaber og forankring af initiativer
  • Engagement, motivationsbølger og adfærdsdesign
  • Design af forskellige inddragelsesprocesser: Den Katalytiske model, samskabelse og deltagerskab
  • Faciliteringsteknikker og læring i organisationer

Introduktionsprisen; 18.000 kr. ekskl. moms (norm. pris 21.795 kr. ekskl. moms).

 

Første hold begynder i foråret 2023, og der vil være et begrænset antal pladser.

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller i at få at vide, når vi åbner op for tilmelding, så send en mail til stine@ingerfair.dk.