Lasse F. Petersen

Lasse F. Petersen

 

Lasse F. Petersen

Partner og konsulent

E: lasse@ingerfair.dk
M: 4010 5520

Mit primære arbejdsområde

Jeg laver primært forskellige oplæg og specialudviklede kompetenceudviklingsforløb for frivillige og ansatte i frivillig organisationer. I disse forløb udfordrer jeg gerne deltagerne gennem en faciliteret proces, hvor de får mulighed for at nærme sig de udfordringer, de oplever de har, på en ny måde og derved få nye handlemuligheder til at løse disse på.

 

Det er jeg mest optaget af for tiden

Jeg er mest optaget af ledelse og organisering af frivillige samt udvikling af foreninger, så disse hele tiden er bedst muligt klædt på til deres arbejdet med frivillige. Derudover går jeg meget op i at min undervisning er både sjov og inspirerende, så mine kursister får lyst til aktivt at lytte og deltage.

 

Min baggrund for at være i Ingerfair

Jeg har mange års praktisk erfaring med at arbejde med og som frivillig. Jeg har haft fire formandsposter i forskellige bestyrelser deraf også lagt utallige timer i bestyrelsesarbejde. Jeg har opbygget foreninger fra bunden såsom DIT Skævinge, og stået for den daglige drift af forskellige foreninger. Desuden udviklede jeg Klub Frivillig-konceptet, som i 2015 vandt Kulturministerens Idrætspris. Så jeg er, så at sige, en vaskeægte foreningsmand – hands on!

Læs de nyeste artikler af Lasse F. Petersen