Backstage med Ingerfair

I Backstage med Ingerfair inviterer vi dig ind i maskinrummet i Ingerfair, hvor vi vender aktuelle faglige problemstillinger, som vi arbejder med i frivillige organisationer. Formålet med podcastserien er at dele vores erfaringer, refleksioner og ideer med dig til inspiration for dit arbejde med frivillige.

Episode #20: Frivilligkoordinatorundersøgelsen

I denne podcastepisode er Marie Holdt og Frederik C. Boll i studiet. Vi snakker om Maries invitation til at deltage i en (tidligere) debat på Folkemødet på Bornholm, hvor der vil blive diskuteret arbejdsmiljø og udbrændthed hos NGO-ansatte ildsjæle.

Derudover snakker vi om vores Frivilligkoordinatorundersøgelse. I episoden diskuterer vi nogle af resultaterne, spørgsmålene og den undren, som præsenteres i undersøgelsen.

  • Eksempelvis vender vi, hvor problematisk det kan være, når man som frivilligkoordinator ikke oplever forståelse fra ledere, der ikke tager ens funktion seriøst.
  • Derudover vender vi problematikken, at kun 7% synes deres organisation prioriterer rigtigt i forhold til arbejdet med frivillige.
  • På trods af dette vil hele 73%, det meste af tiden, anbefale deres job som frivilligkoordinator til andre.

Både i podcastepisoden og i Frivilligkoordinatorundersøgelse vender vi en masse problemstillinger, som Frivilligkoordinatoren generelt står overfor.

album-art

00:00