I Praksis

I podcastserien ‘I praksis’ lægger vi teorien på hylden i en kort stund og tager derimod udgangspunkt i praksissen. Vi stiller konkrete spørgsmål og forventer konkrete svar baseret på erfaringer, uddybet med anekdoter fra virkeligheden. Formålet med podcasten er at give et praktisk blik på de udfordringer man i frivilligsektoren kan stå overfor.

Episode #2: Kommunikation

I denne podcastepisode har vi besøg af Marie Baad Holdt, chefkonsulent hos Ingerfair. Marie er uddannet i kommunikationsfaget og er en haj til at føre kommunikationsstrategier helt til dørs. Hun er aktiv på Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter og andre platforme, som hun hver især bruger på forskellige måder.

I en samtale med Filip Valente Madsen, kommunikationsmedarbejder hos Ingerfair, diskuteres spørgsmål og problematikker ved kommunikation på digitale platforme.

Podcasten er både til dig, der allerede hyppigt kommunikerer på sociale medier men også til dig, der skal i gang med det, eller ønsker at blive bedre til det. I podcasten kommer Marie med bud på, hvad god kommunikation er, hvordan man skiller sig ud, hvilke platforme man bør benytte, og meget mere. Marie deler også ud af gode råd til dig, der mangler inspiration eller til dig, der skal igang med at erobre et nyt socialt medie.