I denne podcastepisode har vi besøg af Louise Dinesen fra konsulenthuset Hartmanns. Louise er uddannet psykolog og har specialiseret sig i psykosocialt arbejdsmiljø. Netop psykosocialt arbejdsmiljø er emnet, som vendes i podcasten. Chefkonsulent hos Ingerfair Marie Baad Holdt stiller nysgerrige spørgsmål med henblik på, hvorfor et øget fokus på det psykosociale arbejdsmiljø kan være vigtigt, hvordan man bedst muligt arbejder med området og hvilke metoder, der kan være brugbare. Vi når omkring alt fra APV’er til generel medmenneskelighed.

Louise forklarer bl.a. hvordan der er en direkte forbindelse mellem professionelle præstationer og trivsel. Netop derfor skal det psykosociale arbejdsmiljø på den strategiske dagsorden.

Du ved det sikkert allerede, men Ingerfair har fået bevilling fra Velliv Foreningen til at undersøge arbejdsmiljøet i de forskellige sektorer i frivilligheden. Et projekt som Louise blandt andre skal hjælpe os med. Derfor snakker vi naturligvis også om dette i podcasten.

I løbet af efteråret 2019 har du mulighed for at byde ind med din viden og erfaringer og på den måde være med til at sætte dit præg på det gode arbejdsmiljø i frivillige organisationer. Allerede nu kan du sende dine historier gennem vores anonyme brevkasse, og senere i spørgeundersøgelsen, som er for alle ansatte, der har direkte kontakt med frivillige.

Har du lyst til at hjælpe os? Læs mere her.